Predsjednik Gradskog odbora SNSD Prijedor Dragoslav Kabić pozvao je danas sve kandidate na opštim izborima i sve političke partije na fer i korektnu kampanju, bez grubih riječi i u demokratskom tonu, a sugrađane da 2. oktobra izađu na birališta i izaberu one koji će ih voditi naredne četiri godine.

Kabić je poručio građanima da izaberu opcije SNSD-a za inokosne funkcije – Milorada Dodika i Željku Cvijanović, kao i liste za Parlamentarnu skupštinu BiH i Narodnu skupštinu Republike Srpske.

“Mi iz SNSD-a planiramo da ponovimo naš rezultat i da ga povećamo jer mislimo da smo protekle dvije godine ovdje na lokalu napravili dobre pomake i uradili dobre stvari i da će to naši građani prepoznati”, rekao je Kabić novinarima u Prijedoru.

Šef izbornog štaba prijedorskog SNSD-a Slobodan Javor rekao je da je danas lijepljenjem prvog plakata ozvaničen početak izborne kampanje u koju SNSD ulazi spremno i dostojanstveno, na šta poziva i sve druge političke subjekte.

“Politika SNSD-a je politika mira, stabilnosti i odgovornosti kojom se štite interesi Republike Srpske. Uz Milorada Dodika i Željku Cvijanović sve to zajedno možemo postići. Samo oni se mogu suprotstaviti strancima i očuvati našu Republiku Srpsku”, poručio je Javor.

Osim aktuelnih narodnih poslanika Dragoslava Kabića i Dražena Vrhovca, kandidati SNSD-a iz Prijedora za Narodnu skupštinu Republike Srpske su Dubravka Rađenović, Ognjen Vukojević i Aleksandra Stupar-Radić.

Javor je pozvao sugrađane da podrže i kandidata prijedorskog SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Gorana Velaulu.

Izvor: Agencije