Postoje istorijski događaji kada pokazujemo karakter, odgovornost i patriotizam. To su događaji u kojima ispisujemo stranice istorije i biramo najbolji put za sebe i za svoju djecu, ove godine to je 2. oktobar, rekao je nosilac liste SNSD-a za NSRS u izbornoj jedinici 3, Vlado Đajić.

“To je dan kada biramo između rada, znanja i nacionalnog ponosa”, rekao je Đajić.

Đajić ističe da se SNSD bori za ljude, slobodu i otpor onima koji žele da unište Republiku Srpsku dok su oni kmetovi bošnjačkih begova sluge inostranih centara moći i njihovi vojnici u borbi protiv svega što je patrijarsko i slobodarsko u Republici Srpskoj.

“Čak i kada pričaju o patrijatizmu, oni to ne misle, oni to ne osjećaju jer je to samo oružje kojima žele dobiti glasove našeg naroda, njima smeta naše ime, pravoslavlje, naš politički sistem i naše institucije”, kaže Đajić.

Đajić ističe da je snaga SNSD-a stotine doktora nauka, medicinskih radnika, prosvjetnih radnika, umjetnika, sportista, privrednika i poljoprivrednika.

“Mi smo jedna velika porodica koja želi da Republika Srpska bude najbolje mjesto za život svih građana”, jasan je Đajić.

Izvor: ATV