Željko Mitrović gostovao je jutros  kod Jovane Jeremić, a nakon uvodnog programa tokom kojeg je pričao o svom humanitarnom radu, prešao je na glavnu temu – sukob s Bakom Prasetom.

Mitrović je opisao kako je reagovao kada je čuo da ga je Prase optužio da mu duguje novac.

„On je u nekom lajvu u pripitom stanju rekao da mu ja dugujem pare. Meni nije bilo teško da ga pozovem telefonom i upitam kakve pare mu dugujem. On mi kaže da smo pre tri godine radili kampanju za Globaltel i da mu nismo isplatili sve pare. Ja sam rekao da ću proveriti sve i pozvati ga ponovo. U razgovoru sa Globaltelom su mi rekli da su mu dali 50 posto jer nije uradio ni 25 posto od dogovorenog, a onda je samo prestao da se bavi time“, ispričao je vlasnik Pinka i dodao:

“Rekli su mi da su raskinuli ugovor sa njim. Ja ga onda pozovem i kažem ‘Bogdane, ti duguješ nama pare. Radio si pola. Zato su raskinuli ugovor sa tobom. Možeš da budeš tužen za iznudu’”, naveo je on.

Mitrović je potom počeo da priča o sadržaju koji će biti prikazan u dokumentarnom filmu o Baki Prasetu, koji je najavio za četvrtak u 20 sati.

“Rešio sam da napravim film koji bi pokrenuo rešenje problema iživljavanja nad maloletnicima. U tom filmu će biti nekoliko stvari. Prvo, dokazi o njegovom neplaćenom porezu… Videćemo koliko poreza je platio i kakvu imovinu ima”, rekao je Mitrović i dodao da će jedna od tema biti i samoubistvo jutjuberke Kike Đukić.

“Bavićemo se razlozima zašto se Kika ubila, ko ju je navukao na kokain… Zatim ćemo proći kroz sve okolnosti njegovog seksualnog odnosa sa malololetnicom od 14 godina, šta su uzimali, šta su radi. Radimo to vrlo ozbiljno, zato i ne žurimo. Film će biti emitovan više puta.

“Kod Kike, da ga iznenadim, mogu da mu najavim. Oni se vade da je Kikina majka branila Praseta, ali mi imamo izjavu Kinkine majke koja govori šta stvarno misli”, ispričao je Mitrović.

On je potom rekao da ukoliko jutjuber bilo koji deo proglasi neistinitim, da će predložiti detektor laži.

Mitrović je ponovo izneo tvrdnje da je Baka Prase povean sa Belivukovim klanom.

“On ima veze sa Nevoljom. U filmu će biti prikazano kako se upoznao s njim, koliki je reket plaćao… Plaćanje reketa je finansiranje svega onoga što je radio taj klan. Opasno je ne prijaviti to”, istakao je vlasnik Pinka.

Ubrzo je objavio i spot protiv Baka Praseta a ovaj najavio odgovor.

 

autor:faktormagzin/agencije, foto: alo.rs, video: Željko Mitrović IG