Neke stvari tokom tokom seksualnog čina im nikako ne prijaju – tvrde muškarci.

Svaki od njih ima listu želja i fantazija, baš kao i žene, ali i spisak stvari koje ne vole, ali trpe.

Pročitajte šta bi svaki muškarac rekao partnerki da mu ne radi u seksu – kad bi samo smeo.

Skrivanje lica za vreme orgazma

Za vreme orgazma totalno se prepustimo i to bi trebalo da se vidi na našem licu. Dakle, ako se stidite da pokažete partneru svoje orgamičko lice, onda prestanite. Gotovo da ne postoji nešo što muškarce više uzbuđuje kad vide kako vas preuzima strast.Osim toga, osećate neverovatnu potvrdu svoje muškosti, što ima pozitivan uticaj na vaš život.

Ćutanje o tome šta vas uzbuđuje

Žene koje otvoreno kažu šta žele za vreme seksa deluju samouvereno, ali i neverovatno seksi i privlačno. Dakle, recite otvoreno partneru šta volite za vreme seksa, a šta ne. Muškarci mrze kad ne znaju šta bi trebalo da rade i boje se da će nešto zeznuti.

Glumljenje orgazma

To je klasik među najvećim seks – greškama i izuzetno je omražen u muškom svetu: odglumiti orgazam. Glumiti seksualnu ekstazu može kod oboje da izazove dugotrajnu frustraciju. Muškarci smatraju da ne znaju ženu da dovedu do vrhunca – i sigurno će neko vreme razbijati glavu time, a žena će biti nervozna, što će se odraziti na seks.

Preglasno vikanje

Ležati skroz tiho bilo bi nešto poput strašne kazne, te to muškarci nikako ne vole. Ali i totalna suprotnost ih prestravljuje. Ako ćete da urlate da vas čuju dve ulice dalje, dok vas on vodi ka orgazmu – to neće doneti ništa dobro. Histerično vrištanje ili stenjanje iritira muškarce bespotrebno.

Prejaki ugrizi

Neki muškarci vole kad ih grubo uhvatite u krevetu. Nežan ugriz za vrat ili donju usnu može da bude seksi i da poveća uzbuđenje, ali, ako prejako zagrizete, to može da bude i jako bolno i neugodno za njega. Još nešto u čemu se slaže ceo muški svet: nema ugriza za vreme oralnog seksa.

Pasivnost

Ako samo legnete na leđa i ne pomerite se ni najmanje za vreme seksa – to muškarci mrze. Strašno im je to dosadno i bezizražajno. Ako samo ležite, a imate od njega velika očekivanja za vreme seksa, razmislite o tome može li da bude malo uzbudljivije u budućnosti u krevetu s njim, piše 24sedam.