Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa i jedan je od najgledanijih formata u domaćoj produkciji, ‘Dosije’, vraća se sa potpuno novim izgledom i konceptom.

Uvijek spremni da pomjerimo granice izvještavanja i interesovanja, ne samo za aktuelne teme i događaje, nego i za rasvjetljavanje najtežih slučajeva zločina, kriminala i korupcije, u novoj sezoni idemo korak dalje kako u produkcijskom, a tako i uređivačkom konceptu. Očekuju vas istinite priče, rekonstrukcije, tragovi, dokazi, svjedoci,…

Novu sezonu ‘Dosije’ započinje rekonstrukcijom brutalnog ubistva načelnika prijedorske krim policije, Radenka Bašića, koji je ubijen hicem s leđa u rano jutro, 21. marta ove godine.

Donosimo vam šokantna priznanja izvršioca, otkrivamo detalje brze i temeljite istrage – kako je otkriven naručilac, zašto je osumnjičeni ponovo uhapšen samo nekoliko minuta nakon što je pušten na slobodu, šta je sve otkrila famozna aplikacija ‘Sky’,…

Za ‘Dosije’ po prvi put govore Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske i Mladen Marić, načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

 

Izvor: ATV