Šta nam zvezde danas prognoziraju?

OVAN

S jedne strane situacije vas teraju da žurite, dok ste sa druge svesni da možete napraviti greške u ishitrenosti. U odnosu sa emotivnim partnerom pravite dramu bez ikakve potrebe. Saslušajte dobro šta druga strana ima da vam kaže.

BIK

Pravi je momenat da se ambicioznije uključite u poslovna dešavanja. Neke poslovne šanse se sada mogu otvoriti pred vama i zaista nema potrebe da kočite sebe i budete nesigurni. Pokrenite neka pitanja sa voljenom osobom.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu se sve odvija dosta brzo, povremeno ste nervozni, ali je ovo pozitivna nervoza koja vas tera na pokret. U susretu sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je zanimljiv imate osećaj da vreme prosto leti.

RAK

Šanse za neka ostvarenja danas postoje, ali ne treba žuriti, već pratiti situaciju i reagovati u pravom momentu. Blagi nesklad u emotivnom segmentu – opterećeni ste razmišljanjima o osobi koja je verovatno daleko od vas.

LAV

Bićete dosta zadovoljni energijom i dešavanjima tokom dana. Možda će situacije dosta brzo funkcionisati tokom jutra, ali nema razloga za nervozu. Dobro vreme za komunikaciju sa nekim ko vam je zanimljiv, ali i za nova poznanstva.

DEVICA

Dan je dobar za uspostavljanje komunikacije i dogovore sa saradnicima jer lako dolazite do kompromisa i zajedničkog rešenja. Ako bude potrebno – napravite ustupak. Voljena osoba traži od vas više vremena, posvećenosti i pažnje.

VAGA

Pri kraju ste sa obavezama i već ste počeli da osećate olakšanje, jer shvatate da ćete sve završiti na vreme. Prihvatite poziv za sastanak od strane poslovnog partnera. Emotivno se osećate stabilno, sve funkcioniše bez problema.

ŠKORPIJA

Imate prilično obaveza i od samog početka dana ćete prionuti na posao. Sada vam je prioritet da sve završite na vreme i nećete obraćati pažnju na povremene distrakcije. Nadate se da će se neko pokrenuti prema vama, ali vi nemate inicijativu.

STRELAC

Kako dan bude odmicao sve više ćete biti zabrinuti zbog jedne poslovne situacije i moguće loše komunikacije sa saradnikom koji vam je važan. Pokušajte da smirite situaciju. Nesigurni ste kako da se postavite prema voljenoj osobi.

JARAC

Sa nestrpljenjem očekujete informacije koje su vam bitne da biste pokrenuli nešto što planirate. Moguće je da će ovo kasniti, ili da će čak biti prolongirano za sutrašnji dan. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, osećate se opušteno.

VODOLIJA

Trošite vreme na nerviranje i bakćete se oko situacija koje ne možete promeniti. Ako vidite da vas neki poslovi previše zadržavaju, pažnju usmerite na druge obaveze. Posvetite se ljudima koji su vam bitni, ne nervirajte ih svojim ponašanjem.

RIBE

Neke informacije stižu ranije nego što ste očekivali i moraćete da se bacite na posao u punoj brzini. Možete pokrenuti dosta situacija u poslu. Potreba za prisustvom bliske osobe, ali je moguće da do susreta neće doći.

Izvor: prva.rs