SNSD u Gornjim Garevcima ima jaku mjesnu organizaciju, gdje očekuju podršku građana svojim kandidatima za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i kandidatima za inokosne funkcije, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, rečeno je na predizbornoj tribini u ovom naselju. Dragoslav Kabić, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici 1, rekao je da je za mještane Gornjih Garevaca najvažnije to da se kreće sa rješavanjem pitanja legalizacije zemljišta i objekata.

“Za mještane ovog naselja veoma je bitno da je u toku proces izlaganja za zemljište na kojem su izgrađene njihove kuće. Donosi se zakon o dodjeli zemljišta, i zakon o formiranju katastarske opštine. Nakon toga, svi građani će ovdje moći dobiti građevinske dozvole i legalizovati svoja imanja i kuće”, rekao je Kabić.

SNSD je narodna i državotvorna partija, čija se politika ogleda u čuvanju interesa Republike Srpske i njihovoj odbrani u svakom trenutku i na svakom mjestu, poručio je kandidat ove strane za NS RS, Dražen Vrhovac.

“To smo nebrojeno puta pokazali, predsjednik Dodik takođe. Tako da je jasna razlika između SNSD-a i svih drugih partija. Dodik je posvećen očuvanju Republike Srpske i njemu narod najviše vjeruje. Tim koji čine Milorad Dodik i Željka Cvijanović, tim je koji nikad neće dopustiti bilo kakav napad na RS”, naglasio je Vrhovac.

On je dodao da sa SNSD-om ne može niko da upravlja osim naroda, te da u ovoj partiji svi bezrezervno vole Republiku Srpsku.

Izvor: kozarski