Jelena Trivić odbrojava dane do izbora, hrabri sebe i onih 50-100 ljudi koji je prate od jednog do drugog propalog skupa po Srpskoj. Tačno je da je još 25 dana, ali do kraja političke karijere žene koja je u jednom mandatu uspjela da slaže sve prijatelje, a da narodu umjesto programa i rješenja ponudi osmijeh sa Šmitom i uporne spletke i laži.- izjavila je danas Sanja Vulić, poslanik SNSD-a u PD PS BiH.

– Priča Trivićeva licemjerno o nekoj opstrukciji Stanivukovićevih dobrih poteza, iako je upravo zahvaljujući konstruktivnosti SNSD-a usvojen i rebalans budžeta za prošlu i budžet Banjaluke za ovu godinu. Jedini koji opstruiše je Stanivuković koji je prihvatio pa slagao da penzionerima isplati pomoć. Jedino što Stanivuković ne opstruiše je partijsko i rođačko zapošljavanje, između ostalih i prvog rođaka Jelene Trivić.-ističe Vulićeva.

Sanja Vulić dodaje da je licemjerje Trivićeve ne samo u tome što napada republičku vlast, a na očigledne zloupotrebe i nezakonitosti Stanivukovića ćuti.

– Licemjerje je time veće jer je upravo Jelena Trivić ta koja je preko raznih blogera i portala plasirala u javnost sve o Stanivukovićevom ponašanju u Banjaluci, ali i o njegovom privatnom životu i sklonostima. Jelena Trivić misli da se to ne zna. Zna veoma dobro, kao i da je iskoristila porodicu Dragičević da uđe u skupštinu pa slagala, i Nebojšu Vukanovića pa se potom privila uz Šarovića, a najviše se obrušila upravo na Stanivukovića. Jasno je da sada pokušava njegovim glasačima da se prikaže kao prijatelj, ali i pticama na grani je jasno da ona nema ni prijatelja ni saveznika, samo tajkune koji je finansiraju i nezajažljivu želju za vlašću.- zaključuje Vulićeva.

Sanja Vulić na kraju poručuje  da se od profesora ekonomije očekivalo nešto konkretno i stručno, a ne kampanja uvreda i prijetnji.

– Za 16 godina nisu shvatili da se vlast ne dobija pljuvanjem po Dodiku, nego nuđenjem kvalitetnih rješenja i kadrova koji će ta rješenja da sprovedu. Nemaju ni jedno ni drugo i zato će opet proći kao bosi po trnju.- poručuje Sanja Vulić.

Izvor: ATV