Kakav je dan pred nama?

OVAN

Pažnja vam je rasuta, u čudnom ste raspoloženju i u ovakvom danu lako je zaboraviti na važne situacije, obaveze i osobe. Zapišite ono što morate odraditi! U emotivnom segmentu stoji velika potreba za voljenom osobom. Jedva čekate susret.

BIK

Pravi trenutak da pokrenete jedan poslovni dogovor, jer možete lakše dopreti do saradnika. Prilagodite se zahtevima druge strane, ovo neće ići na vašu štetu. Budite više opušteni u kontaktu sa voljenom osobom, pritiskate je zahtevima.

BLIZANCI

Danas verovatno ni vi ne možete da pohvatate promene svojih raspoloženja. Povremeno ćete se ponašati tako da će se saradnici pitati da li mogu da se oslone na vaša obećanja. Usmereni ste na emotivni segment, intenzivno razmišljate o nekom.

RAK

Odličan je trenutak da pokrenete planove, jer danas može doći do realizacije. Stoji vam podrška od strane kolega i na njih se možete osloniti. Sledi vam kontakt ili susret sa osobom koja će vas u trenutku pokrenuti i probuditi vam strasti.

LAV

Okupiraće vas veliki broj obaveza koje ste gurnuli na stranu u prethodnom periodu. Možete izaći iz svega ovoga, ali ćete morati da budete posvećeni. Imate premalo vremena da biste se posvetili voljenoj osobi, a i osećate se dosta iscrpljeno.

DEVICA

Možete propustiti zaista dobre prilike ako budete čekali ili oklevali prilikom odluka. S druge strane – bojite se promašaja i to vas sprečava da se „pustite“. Dobra komunikacija sa osobom koja ima slične poglede na život i ponašanja kao vi.

VAGA

Neke napete situacije i tenzije neće se direktno odraziti na vas, osim što ćete imati nešto veći broj obaveza nego što je to uobičajeno. U emotivnom segmentu imate velike želje, ali očekujete da druga strana pokrene inicijativu.

ŠKORPIJA

Imate više nego dovoljno energije za sve, a ona će vam biti potrebna. Neke stvari ćete morati da pokrenete na mišiće, što vas nervira ali shvatate da je drugačiji način sada nemoguć. Prilično ste ljubomorni. Ne stežite voljenu osobu isuviše.

STRELAC

Nadate se da će vam neko uticajem ili intervencijom pomoći da razrešite poslovnu dilemu. Sve se može srediti, ne oklevajte da potražite pomoć. Suviše ste sumnjičavi prema postupcima voljene osobe, mada nemate nikakvih razloga za to.

JARAC

Potvrda poslovnog dogovora dolazi do vas u poslednjem trenutku, taman kada ste mislili da od svega neće biti ništa. Imaćete dovoljno vremena da se ipak angažujete oko ovoga, i to uspešno. Jedna osoba uporno potencira na komunikaciji sa vama.

VODOLIJA

Neko od kolega vas opterećuje i gledaćete da se od ove osobe danas sklanjate što dalje. Jednostavno – ne želite da vas neko ometa dok pokušavate da završite na vreme ono što imate. Izbegavajte ljude koji vam unose lošije raspoloženje ili nemir.

RIBE

Stiže vam potvrda dogovora od kojeg biste trebali da imate finansijsku korist. Takođe – moguće su i nove prilike, pa hvatajte svoje šanse. Između vas i voljene osobe lako se stvara senzualna i izuzetno romantična atmosfera.

Izvor: prva.rs