Ja samo vjerujem Miloradu Dodiku, Jelena Trivić ne može predstavljati Republiku Srpsku, ona je balavica. Izbjegavanje TV duela nije bilo potrebno, poručili su ovo Banjalučani nakon što se kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić nije odazvala pozivu RTRS-a na sučeljavanje predsjedničkih kandidata na predstojećim izborima.

Banjalučani su u anketi ATV-a, još dodali da oni koji neće da se pojave na TV duelu očigledno se plaše nečega.

“Ja samo vjerujem Dodiku, a ona balavica ne može predstavljati Republiku Srpsku. Vrijeme je da se političari ujedine i vode normalnu politiku, a ne jedni protiv drugih jer je to previše za narod. Republika Srpska treba da bude ujedinjena i da svi rade za nju. Da su oni čisti, oni bi izašli, ali pošto oni nisu čisti neće da izađu. Oni imaju nešto u džepu pa se plaše da ne bi zazvečalo. Nije se pojavila ne TV duelu, a hoće da bude predsjednik Republike Srpske, to nije dobro, trebala je doći. Mi nismo složni u ničemu, moramo biti složeniji i razumjeti jedni druge”, rekli su Banjalučani.

Podsjećamo, ranije je RTRS uputila zvaničan dopis SNSD-u, PDP-u i DNS-u za gostovanje njihovih kandidata za predsjednika Republike Srpske uživo u emisiji , ali PDP-ov kandidat, Jelena Trivić nije odgovorila, ali je odmah nakon poziva BN TV potvrdila dolazak njoj bliskoj TV kući.

Izvor: ATV