ПРИЈЕДОР, 9. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Александра Ступар Радић и кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Дубравка Рађеновић на предизборној трибини СНСД-а у Петрову код Приједора.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Aleksandra Stupar Radić izjavila je da Srpska traje i opstaje zahvaljujući kandidatima za predsjednika Srpske Miloradu Dodiku i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željki Cvijanović.

Radićeva je na predizbornoj tribini SNSD-a u Petrovu kod Prijedora istakla da je motiv njenog političkog angažmana taj da ljudi ne odlaze iz ovih krajeva, te da to pokazuje i ličnim primjerom kao majka troje maloljetne djece.

“Nema ljepše zemlje od naše zemlje i nema ljepšeg života od života ovdje. Ja volim Republiku Srpsku i volim život ovdje”, rekla je Radićeva.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dubravka Rađenović poručila je da su mladi njen prioritet i da će se baviti svim pitanjima za unapređenje njihovog standarda i života.

Rađenovićeva je istakla da SNSD u ovom mjestu ima jaku podršku i da se to jasno vidi iz razgovora sa mještanima.

“Omladina i mladi, školovani, stručni kadar je moj prioritet. Baviću se svim pitanjima koja su u vezi sa rješavanjem njihovog standarda i života”, rekla je Rađenovićeva.

Izvor: ATV