Gradski menadžer Bojan Kresojević sjetio se posljednjih dana tema i problema u gradu koje nije riješio za dvije godine, ili bolje nije ih ni pomenuo kao gradski menadžer ali su mu zanimljive baš sad u predizbornoj kampanji.

Izgleda da nema dovoljno pozitivnih događaja na kojim bi se mogli promovisati kandidati PDP-a , svi mahom članovi Kabineta gradonačelnika Banjaluke pa su se sjetili problema koje su trebali riješiti za ove dvije godine.

Prvo je pokušao nametnuti temu Toplane i grijanja, odnosno prolaza sječke preko površine koja je vlasništvo Elektrokrajine ali je „naletio“ na Dragana Čavića.

Misleći da če sa njim lako i da će Čavić, kao direktor Elektrokrajine, prećutati sve Kresojevićeve „nebuloze“ pristao je na gostovanje na RTRS-u sa njim.

Prošao je „kao bos po trnju“ i a Čavić je dokazo da Kresojević nema pojma o temi koju je nametnuo.

Sad se okrenuo DEPOT-u.

Otrkio je gradski menadžer toplu vodu i saznao za višegodinšnji problem vlasništva nad zemljištem gradske odnosno međuopštinske deponije.

Zakazuje sastanke, tačnije taži događaje u kampanji u nadi da je to prilika za slikanje.

Za dvije godine koliko je gradski menadžer nije ni prstom mrdnuo da riješi ova dva problema ili bar počne da ih rješava a sada u kampanji traži sebi prilike da se predstavi kao spasilac Banjaluke.

Problem prolaza sječke ne rješava se od kad je izgrađena Toplana, a zemljišta na Deponiji u Ramićima već dvadesetak godina.

Zanimljivo da na svim ovim „životnim pitanjima za Grad Banjaluku“ sa Kresojevićem nema njegovog šefa , gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića.

autor:faktormagzin, foto:faktormagzin