Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Mazalica izjavio je da član Predsjedništva SDS-a Mladen Bosić “besmislenim istupima želi da skine dio odgovornosti za neminovni oktobarski poraz i da ponovo ugrabi postizborne mrvice od odumirućeg SDS-a”.

– Bosić je tragikomičan politički lik, inače, a i sada kada uzaludno pokušava da spasi svog odlazećeg partijskog šefa. Dok očajnički i javno napada predsjednicu Republike, po Šarovićevom nalogu, Bosić se ispod kulisa uveliko priprema za novo pozicioniranje u SDS-u nakon Šarovićeve političke penzije u oktobru – rekao je Mazalica Srni, komentarišući Bosićevu izjavu u kojoj kaže da “predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović nije ništa uradila za narod”, te ju je upitao “zašto nije tražila da Vlada razmatra mjere za ublažavanje udara na život građana povodom svakodnevnog divljanja cijena”.

On je naveo da zna Bosić, kao što zna i cijela Republika, da se Šarovićeva politička zaostavština mjeri isključivo brojem pomilovanih kriminalaca i neprijavljenih nekretnina u Beogradu.

Autor: SRNA/RTRS