Muškarac sa najvećim penisom na svijetu sablaznio je voditelje jedne emisije kada im je u studiju, uživo, pokazao “privatne slike” svog ponosa u punoj snazi.

Kako je nekada Ron Džeremi važio za najpoznatijeg porno glumca, kao i svojevremeno Džena Džejmison u ženskoj kategoriji, tako praktično da nema osobe koja nije čula za Džonu Falkona, muškarca koji zvanično ima najduži i najveći penis na svijetu.

Ako ste kojim slučajem među onima koji nisu čuli za ime ovog momka, onda vam je vjerovatno poznato da najveći polni organ na svijetu iznosi 34 centimetra, prenosi “Mondo.rs“.

Imati najveći polni organ na svijetu možda predmet želje i fantazija mnogih muškaraca, ali za ovog naizgled skomnog momka koji kaže da kad se pogleda ne vidi ništa neobično, osim kad uzme centimetar u ruke, zapravo je ponekad velika muka.

U opuštenom stanju njegov ponos iznosi impozantnih 21,5 centimetara, što je veličina koju mnogi priželjkuju ne u stanju “mirovanja”, već erekcije.

Ono što je za nekoga predmet želje, za nekoga je živa muka. Upravo o tome je govorio Džona gostujući u emisiji “This Morning”, gdje je manje-više čest gost.

Očigledno, fascinacija javnosti veličinom njegovog polnog organa ne prestaje, a Džona je ispričao kako mu u posljednje vrijeme ne ide sa ženama, jer iako koristi sva moguća “maziva”, ipak teško nalazi partnerke koje se prestrave od veličine njegove “zvijeri”.

O kolikoj “zvijeri” je zapravo riječ, voditelji Fil i Džozi su pokučali da dočaraju pokazujući rekvizite, na šta je Džona skromno dodao da je to “otprilike” probližno realnoj situaciji. Ipak, kako dalje ne bi nagađali i mučili se da pronađu adekvatne predmete koji će ilustrovati njegovu veličinu, Džona je voditeljima pokazao sliku svog penisa u punoj snazi. Šok je blaga riječ kojom bi mogla da se opiše reakcija Fila i Džozi.

Pogledajte i sami kako su reagovali…Inače, Džona je vrlo pažljiv prema svom organu, pa tako izbjegava sve moguće situacije koje bi dovele do povrede.

“Uvijek sam bio veoma oprezan da ga ne oštetim. Sjećam se da se jednom desilo da kako mi je uzbuđenje raslo, tako je on počeo da se krivi u pogrešnom smjeru i umalo da nije došlo do preloma. Nikada nemam odnose tako da djevojka sjedi na meni, jer je to siguran način da dođe do preloma”, ispričao je i dodao da mu se često dešava da sjedne na njega, ali da te povrede nisu ozbiljnije.

Na prvi pogled reklo bi se da je Džona vrlo skroman, a slike koje objavljuje na društvenim mrežama vrlo rijetko prikazuju njegovu alatku.

Izvor: mondo