Željko Mitrović, vlasnik televizije “Pink”, razmišlja o diskvalifikaciji zadrugara Uroša Ćertića.

Naime, neko je od gledalaca pisao Željku Mitroviću na Instagramu i poručio mu da zbog svih ispada, Uroš zaslužuje diskvalifikaciju.

– Izbaci onog nacionalistu iz “Zadruge” Uroša. Bruka i sramota kakvo odvratno ponašanje – napisao je gledalac, na šta je Željko odmah odgovorio.

– Velike su šanse da se to desi – kazao je Mitrović.

FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER
FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER
Podsjetimo, vlasnik televizije “Pink” donio je prije neki dan odluku da se Uroš Ćertić kazni mjesečnim honorarom zbog uvreda na verskoj osnovi u rijalitiju “Zadruga” pri sukobu sa Bilalom Brajlovićem.

Naime, Mitrović je takođe donio odluku da novčani iznos, koji predstavlja 10% od ukupnog godišnjeg honorara, Uroša Ćertića ne zadrži produkcija rijalitija “Zadruga”, već da se u cjelokupnom neto iznosu uplati Ustanovi za brigu o nezbrinutoj djeci u Sarajevu.

– Ovom prilikom želimo da uputimo izvinjenje svim gledaocima islamske vjeroispovesti zbog ovog nemilog događaja! Vaš TV Pink! – glasi saopštenje.

Podsjetimo, Uroš je sinoć u naletu bijesa izgovorio jezive uvrede Bilalu Brajloviću, a snimak užasne svađe dospio je u javnost i ogromne osude stižu na račun kaskadera zbog svog ponašanja, prenosi Blic.

Izvor: Srpskainfo