Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić poručila je Jeleni Trivić da ona nije u Izbornom štabu SNSD-a, a onaj ko joj je pisao status na društvenim mrežama, očigledno nije upućen.

“Milorad Dodik će dobiti više od 50 odsto podrške građana u odnosu na kandidata Jelenu Fejk Trivić jer građani znaju ko je vjera, a ko nevjera”, naglasila je Vulićeva.

Reagujući na izjavu Trivićeve da nju neće niko ucjenjivati, Vulićeva je rekla da ona govori u budućem vremenu da stvori iluziju, a odavno se “uhvatila u strano kolo”, vrijeme će pokazati dobrovoljno ili pod uticajem.

Vulićeva je navela da Mladen Ivanić i određene kolege Trivićeve iz PDP-a imaju po Engleskoj nekretnine, te da putem izdaje ide i ona.

“U međunarodnu politiku Trivićeva se razumije kao i u lokalnu, otprilike, a to je nimalo. Što se tiče stranačkih kolega i mene, za nas ne brini mi smo sve vrijeme s narodom, a ne periodično i u kampanji kako bi se slikali za društvene mreže. Mi nemamo ni taj kolonijalni mentalitet niti smo fascinirani britanskim i drugim uticajem i vrijednostima”, naglasila je Vulićeva.

Ona je sugerisala Trivićevoj da “svoje savjete zadrži za sebe jer će joj trebati u izbornoj noći strpljenja i nešto za smirenje, može i na biljnoj bazi za to ne treba recept”.

“Sanja Vulić kaže – živjela Republika Srpska, živjela Srbija, živjela Rusija, dok Jelena Trivić kliče: ‘God sejv d king!’”, navela je Vulićeva.

Autor: SRNA/banjaluka.net