Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je ispunio sva obećanja data građanima i uradio ono što je moguće, te naglasio da je najvažnije da je sačuvana Republika Srpska, njena imovina i status.

Sve sam ispunio i nisam mogao više da radim od ovoga. Dnevno radim više od 10 časova – rekao je novinarima Dodik odgovarajući na pitanje da li je vlast u protekle četiri godine ispunila obećanja data građanima zato što je “Istinomjer” objavio da više od pola obećanja nije realizovano.

On kaže da pojedni mediji dobijaju novac od stranih vlada i USAID, a onda se predstavljaju kao nevladin sektor.

– U nemogućim okolnostima i osporavanjima visokih predstavnika, stranih sudija u Ustavnom sudu BiH, sačuvali smo Republiku Srpsku. Izgradili smo kilometre auto-puteva, nove bolnice, povećali plate, poboljšavamo studentski standard, počeli da gradimo aerodrom u Trebinju iako Federacija BiH FBiH to osporava – naveo je Dodik.

On je napomenuo da je, uprkos osporavanjima iz FBiH, počela izgradnja hidroelektrane “Buk bijela”.

– Sve smo ispunili, a sačinio sam aranžman sa Srbijom za izgradnju aerodroma u Trebinju i gradnju hidroelektrana. Ko su ovi razni što se pojavljuju da nas ocjenjuju? Nas ocjenjuje narod i baš me briga šta se govori. Idem na izbore kada će narod reći da li je Dodik radio ili nije. Ako kažu da nisam radio neće glasati za mene, a kada me izglasaju, baš me briga za vas – poručio je Dodik, komentarišući navode objavljene na paltformi “Istinomjer”.

Autor: SRNA/Srpskainfo