Aerodromsko naselje jedno je od novih naselja za koje smo mi, ispred Gradskog odbora SNSD-a, učinili mnogo u protekle dvije godine, istakao je na predizbornoj tribini Dražen Vrhovac, kandidat ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

“Osim što smo radili na rješenju njihovih problema na legalizaciji placeva, infrastrukturno smo mnogo stvari riješili, mnogo ulica asfaltirali, uredili naselje da se svi ti ljudi osjećaju kao građani Prijedora”, rekao je Vrhovac.

Nosilac liste SNSD-a za NS RS u Izbornoj jedinici 1, Dragoslav Kabić, istakao je da su i mještani Aerodromskog naselja prepoznali politiku ove stranke. On je dodao da u ovom naselju imaju tradicionalno dobar mjesni odbor.

“Mnoge infrastrukturne projekte smo završili i nastavljamo ovih dana. Mislim da ćemo uspjeti završiti asfaltiranje svih saobraćajnica na Aerodromskom naselju, što je jedan od prioriteta nove gradske vlasti. Naravno da nećemo na tome stati i u narednim godinama  pokušaćemo riješiti sve komunalne probleme ovog naselja”, naglasio je Kabić

Ništa manje nismo očekivali nego ovako veliku podršku koju imamo dugi niz godina, a ona je najveća bila 2020. godine na lokalnim izborima kada se Aerodromsko naselje opredijelilo da SNSD vodi grad u budućnosti”, istakli su kandidati ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Izvor: kozarski