Kako ćete provesti poslednji dan u nedelji?

OVAN

Danas ste nestrpljivi i lako vas je iziritirati, što će naročito biti prisutno u prepodnevnim satima. Možete smatrati da neke situacije više ne možete da trpite. Spustite malo loptu i sačekajte drugi deo dana – vaše raspoloženje se popravlja.

BIK

Danas vam je potrebno više odmora. Kao da vas je prethodna sedmica i dešavanja u njoj – iscedila i veći deo prepodneva ćete provesti ili u leškarenju ili u potpuno opuštenoj atmosferi. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje i vitalnost.

BLIZANCI

Dobro raspoloženje i uglavnom druženja, jer ćete želeti da sa više osoba koje ste zapostavili, ostvarite kontakt I vidite se. Jedna naporna sedmica je za vama, pa ćete možda iskoristiti popodne da saberete utiske I napravite plan za dalje.

RAK

Bićete u dobrom raspoloženju, najviše okrenuti ka ukućanima, porodici, koji su generalno mesto gde se vi opuštate I “punite” pozitivnom energijom. Ako uspete da odvojite neki trenutak, obavezno izađite, jer ćete se provesti baš dobro.

LAV

Danas ste posvećeni emotivnom partneru, mlađim članovima porodice, zabavi i prijateljima. Takođe, dobar je trenutak I za putovanje ili za izlazak. Kako dan bude odmicao, vaša će energija jačati I osećaćete se sve življe I raspoloženije.

DEVICA

Niste raspoloženi za susrete, kontakte, dogovore. Najradije ćete ostati kod kuće. Međutim, ovo će funkcionisati samo u prvom delu dana, u poslepodnevnim satima dobićete zanimljiv poziv koji će vas naterati da se spremite I izađete.

VAGA

Najviše ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vreme niste videli. Imali ste premalo vremena u prethodnom periodu I sada želite da to nadoknadite. Malo je verovatno da ćete moći da svima posvetite dovoljno pažnje.

ŠKORPIJA

Prijaće vam odmaranje, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodne, vaša će se energija promeniti I osetićete podsticaj da izađete I provedete više vremena sa nekim ljudima koje ste možda malo I zapostavili.

STRELAC

Danas ste okrenuti odmoru, ukućanima ili planovima sa prijateljima. Prijaće vam da provedete vreme I sa mlađim članovima porodice, jer se u njihovom društvu osećate rasterećeno. Mogući su I lepi dogovori sa emotivnim partnerom.

JARAC

Raspoloženi ste i željni provoda. Međutim, izgleda mi da nećete uspeti da napravite dogovore koje ste priželjkivali, I uglavnom će se vaša pažnja fokusirati na članove porodice. Ako ništa drugo, makar ćete se dobro odmoriti I opustiti.

VODOLIJA

Promenljivo raspoloženje i potreba za većim društvom. Možda ćete u prepodnevnim satima biti povučeni, ali ulaskom u popodne, aktivirate se I krećete u potragu za zabavom. Dobar je trenutak I za izlazak sa voljenom osobom.

RIBE

Provešćete vreme u kućnom okruženju, sa dragim ljudima, što će posebno biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodne, dobićete jednu jaču energiju I tada biste mogli da napravite I dogovor sa voljenom osobom.

Izvor: Prva.rs