Prijedorčani  su prepoznali koliko je bitno očuvanje Republike Srpske i koliko je SNSD presudan u toj borbi. Ovo je na predizbornoj tribini u Gomjenici poručila kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dubravka Rađenović.

-Imamo veliku podršku mještana  Gomjenice i drago mi je da su i Gomjeničani kao i ostali Prijedorčani na terenu prepoznali da je veoma važno očuvati Republiku Srpsku i da je SNSD u tom očuvanju presudan. Kao majka, kao prosvjetni radnik, kao neko ko se edukovao iz oblasti dječijih prava zalagaću se za sva ona pitanja koja će direktno uticati na poboljšanje kvaliteta života i školavanja naše djece-rekla je Rađenovićeva.

Kandidat SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Goran Velalula kaže da im je prioritet da Gomjenica kao i ostala prigradska naselja dobije adekvatnu komunalnu infrastrukturu.

-Izgradnja komunalne infrastrukture je ono na šta smo bacili akcenat i u godinama koja su izborne i koje nisu izborne. Ovdje smo u zadnja dva izborna ciklusa imali dobar rezultat i ove godine očekujemo još bolji rezultat i to se vidi po ovoj tribini i masovnosti ljudi koji su došli-poručio je Velaula.

Izvor: kozarski