Trudimo se da svojim sugrađanima pružimo uslove za normalan život, te da u Prijedoru konačno nestanu podjele na domicilno stanovništvo i izbjeglice, poručio je na predizbornoj tribini u Vrbicama Dragoslav Kabić, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici jedan. Kabić je rekao da će se nastaviti sa unapređenjem infrastrukture u ovom naselju, te da će se izvršiti dodatni pritisak na Vladu RS i Javnu ustanovu “Vode Srpske” da se konačno riješi pitanje poplava, regulacije i čišćenja korita Miloševice.

“Ukoliko ne budu nastavili radove i očistili korito Miloševice, kao predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor insistiraću kod gradonačelnika da izdamo nalog za čišćenje Miloševice. Sa ili bez njihove saglasnosti, neka nas kažnjava ko hoće, raspisaćemo tender, da neko lokalno preduzeće uradi taj dio posla. Vjerujte, ućićemo u rješavanje ovog problema”, rekao je Kabić.

Broj građana na tribini jasan je znak da SNSD uživa veliku podršku u Vrbicama, poručio je kandidat ove stranke za NS RS, Dražen Vrhovac napomenuvši da je slična situacija u svim mjestima koja su posjetili, te da to govori kome će Prijedor na predstojećim izborima dati podršku.

“Sve što smo uradili za ove dvije godine kako smo preuzeli vlast u Prijedoru, građani su prepoznali. Naročito u Vrbicama, gdje smo se zauzeli za rješavanje njihovog dugogodišnjeg problema legalizacije placeva. U tome smo i uspjeli”, dodao je Vrhovac.

Izvor: kozarski