Ovnovi lako ostvaruju komunikaciju sa suprotnim polom, Bikovi imaju dosta obaveza.

OVAN

Koliko god da je prethodnih par dana bilo obojeno tenzijom, toliko ćete danas lako uspevati da rešite neke probleme. Dobro za sastanke, dogovore, čak i kraća poslovna putovanja. Danas lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom.

BIK

Poslovnih obaveza ima dosta, ali trenutno ste u odličnom raspoloženju I lako završavate sve ono što vam je dato u zadatak. Kada završite sa poslovnim obavezama, čekaju vas lične, prijatnije. Druženje sa prijateljima koje je neočekivano iskrslo.

BLIZANCI

Imali ili nemali obaveze, svakako ćete provesti dan u dobroj atmosferi. Sve ono što se dešava donosi vam pozitivno raspoloženje, čak iako imate obaveza – završićete ih lakše nego što očekujete. Ako želite da osvojite nekog – pokrenite se.

RAK

Neke promene se nisu dogodile, iako ste se potrudili oko njih. Prihvatite trenutnu situaciju takva kakva je – uradili ste ono što je bilo do vas. Poslovni segment vam danas nudi šansu za lepo poznanstvo I komunikaciju. Prija vam flert.

LAV

Mnogo toga ste dali sebi u zadatak, ali ćete sve uspeti I da ostvarite. Čak I ako u nekom momentu budete došli u blokadu, priteći će vam kolege u pomoć. Prilikom izlaska ili kroz susret sa prijateljima, možete upoznati zanimljivu I duhovitu osobu.

DEVICA

Vaše je strpljenje rastegnuto do krajnjih granica u prethodnim danima. Danas pokušajte da spustite loptu I ispravite situacije. Ako ste se posvađali sa nekim, bilo u poslovnom ili emotivnom segmentu – vreme je za razgovor I smirivanje situacije.

VAGA

Toliko ste komunikativni, šarmantni, duhoviti – da nema šanse da ne isplivate čak iako ste u prethodnim danima napravili grešku u poslovnom segmentu. Opustite se I po pitanju emocija – ovaj dan iskoristite za sređivanje odnosa sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Još jedan dan koji donosi mogućnosti za dobru zaradu. Možda vi baš I niste u posebnom raspoloženju I nivo energije vam je smanjen, ali bi ovo trebalo iskoristiti. Seksualnost je izražena, postoji mogućnost za neobaveznu avanturu ili pak flertovanje.

STRELAC

Uspevate da kontrolišete napetosti sa kolegama, čak ih I preokrenete sebi u korist. Znate da nađete prave reči I smirite situaciju. Ovo biste mogli da primenite I sa voljenom osobom, naročito ako je u prethodnim danima bilo tenzija između vas.

JARAC

Vama je i današnji dan dobar za posao i za obavljanje svih obaveza koje ste planirali da odradite do kraja nedelje. Malo ćete se nervirati kada shvatite da drugi izbegavaju da urade ono što je do njih i da se izgovaraju. Lepi planovi sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Razmišljate I delate brzo. Ne samo da danas možete uraditi više nego tokom cele nedelje, već ćete se osećati vrlo dobro. Pravi je trenutak i da napravite značajniji korak prema osobi koja vam je jako intrigantna i privlačna.

RIBE

Više bi vam odgovaralo kada bi ostali kod kuće, jer biste se na taj način kroz kontakt sa partnerom I ukućanima – oporavili I napunili pozitivnom energijom. Ako pak imate neke poslovne obaveze, bićete spremni samo za kraće napore.

Izvor: prva.rs