Mještani Srednje Lamovite prepoznali su i cijene rad SNSD-a, a dokaz za to je i velika podrška na tribinama, istakao je Dražen Vrhovac, kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan, na predizbornoj tribini u ovoj mjesnoj zajednici.

“Mještani Srednje Lamovite cijene naš rad i znaju na koji način mi radimo. Uvijek smo dolazili u ovo mjesto i razgovarali sa mještanima. Dogovarali šta je to potrebno ovdje da se uradi i to što smo obećali i uradili smo”, rekao je Vrhovac.

Aleksandra Stupar-Radić, kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan istakla je da će se, ukoliko dobije povjerenje građana na Opštim izborima, zalagati za bolje uslove života i ostanak naroda na ovim prostorima.

“Smatram da nema ljepšeg mjesta od Kozare, od našeg Prijedora. Volim ovo područje i mislim da smo najsrećniji kada smo ovdje. Moja je želja da ljudi ostanu na ovim prostorima i zato ću se boriti za očuvanje Republike Srpske”, rekla je Stupar-Radić.

Izvor: kozarski