Najveći problem mještana Tukova je nedovršena kanalizacija. Raspisan je tender za ispitivanje kanalizacione mreže, na koji su se prijavila tri ponuđača, kako bi se u što skorijem roku ustanovilo u kakvom je stanju kanalizaciona mreža. Vrijednost radova je oko 200.000 KM, istakao je Dragoslav Kabić, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan, na predizbornoj tribini u ovom naselju.

“Nakon završene tenderske procedure i analize stručnjaka mi ćemo se odrediti u kom pravcu ići i šta raditi. Kada je u pitanju saobraćajna infrastruktura u ovom naselju, postoji problem na dionici, tačnije skretanju ka Ljubiji, gdje nema odvodnje sa saobraćajnica. Uputili smo dopis “Putevima Republike Srpske” za rekonstrukciju te raskrsnice, jer riječ je o magistralnom putu koji nije u nadležnosti Grada”, rekao je Kabić.

Sa građanima na terenu otvoreno razgovaramo o njihovim problemima, ali i o našim planovima, istakao je Ognjen Vukojević, kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan.

“Moja poruka građanima je da podrže listu SNSD-a na Opštim izborima, da podrže kandidate za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović, te da podrže projekte koje smo započeli”, rekao je Vukojević.

 

Izvor: kozarski