Marijan Ljubić već 35 godina radi u istoj firmi, a kako je nedavno proslavio svoj 60. rođendan i zakoračio u sedmu deceniju, njegov šef je odlučio da mu priredi nesvakidašnje iznenađenje..

Kako je zaposlen u firmi “Nika konstrukcije” iz Varaždina od prvog dana, vlasnik Zvonko Kišić je odlučio da Marijana bogato nagradi.

– Gospodin Marijan Ljubić naš je vjerni zaposleni od prvog dana – što znači da je s nama već 35 godina! Česte promjene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost – istakao je vlasnik firme Zvonko Kišić.

 

– Kad se takav jubilej poklopi sa proslavom 60 rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim poklonom – dodao je vlasnik, koji je Marijanu uručio ključeve automobila, piše Blic.

Novi automobil Marijanu će sigurno olakšati dolaske na posao u budućnosti, posebno u novom, zrelijem poglavlju života. – Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vjernosti i marljivom radu uloženom u Nika konstrukcije, a vjerujemo kako će mu dolazak na posao od sad biti još draži i udobniji – dodali su u saopštenju na zvaničnoj Fejsbuk stranici firme.

Izvor: Srpskainfo