Nosilac liste Potkozarskog narodnog pokreta /PNP/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dalibor Grabež pozvao je građane da izađu na izbore i pokažu puni demokratski kapacitet.
Grabež je na tribini PNP-a koja je večeras održana u Omarskoj pozvao građane da podrže njihovu listu za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

“Podržavamo listu SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH kao i zajedničke kandidate za inokosne funkcije Milorada Dodika i Željku Cvijanović”, rekao je Grabež.

On je dodao da u Omarskoj očekuju najbolji izborni rezultat, te da su tokom kampanje predstavljali svoj program razvoja Republike Srpske.

“Želimo da razvijamo naše Potkozarje, Prijedor i našu buduću opštinu Omarska. Zalažemo se za jaku, ekonomski prosperitetnu Republiku Srpsku, kao i Potkozarje, a fokus nam je običan građanin”, poručio je Grabež.

Kandidat PNP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne izbore jedinice Mladen Kulundžija izjavio je da će se zalagati za afirmaciju buduće opštine Omarska, ali i grada Prijedora.

“U prethodnom periodu smo na razne načina pokazali da znamo da vodimo brigu o našim građanima i da nosimo određene projekte, iniciramo određene ideje koje su za opšte dobro svih naroda na ovom našem području”, poručio je Kulundžija.

Izvor: Agencije