Zamjenik predsjednika Gradskog odbora SNSD Prijedor i kandidat za narodnog poslanika u Izbornoj jedinici jedan, Dražen Vrhovac, pozvao je građane Republike Srpske da u nedjelju, 2. oktobra, izađu na izbore i da svoj glas daju SNSD-u, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović.

Očekujem veliku i ubjedljivu pobjedu SNSD. Iza nas su velika djela autoputevi, bolnice, škole, a ispred nas još mnogo velikih i dobrih projekata u interesu građana Republike Srpske. Među tim projektima sigurno najvažniji su oni koji su planirani u energetskom sektoru i koji će Republici Srpskoj dati finansijsku stabilnost, a time i još jaču političku snagu rekao je Vrhovac.

Kako kaže, toga je svjesno i političko Sarajevo koje ih sa najvećom žestinom pokušava da zaustavi.

-Ali toga su svjesni i naši građani koji su svoju podršku našim politikama pokazali velikim odzivom na predizborne skupove SNSD širom Republike Srpske. Ta podrška sasvim sigurno biće potvrđena njihovom odlukom na izborima u nedjeljuc – rekao je Vrhovac.

On je istakao da je svima jasno da će kandidati SNSD za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik i za člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović beskompromisno i hrabro, kao i do sada, štiti interese Republike Srpske.

– Sve naše tribine u Izbornoj jedinici jedan bile su izuzetno posjećene, kao što su bile posjećene širom Republike Srpske. To je jasan znak da narod čvrsto stoji uz SNSD, uz Milorada Dodika i Željku Cvijanović jer građani Srpske znaju da je to jedini put da se sačuva Republika Srpska, da se sačuva njena stabilnost i da se nastavi njen dalji razvoj – rekao je Vrhovac.

Naglasio je da vjeruje da će građani Republike Srpske svoje povjerenje dati Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD, kako bi mogli da na nastave da vode Republiku Srpsku sigurnim putem razvoja i stabilnosti.

-Dakle, 2. oktobra izbor je jedan: SNSD, Milorad Dodik i Željka Cvijanović, jer smo dokazali da smo spremi i sposobni da interes Republike Srpske šititimo na najbolji mogući način. Jer volimo Republiku Srpsku! Jer vi volite Republiku Srpsku!  Živjela nam Republika Srpska, živi i zdravi bili! – zaključio je Vrhovac.

Izvor: Srpskainfo