Ovnovima je mozak na desetoj strain, Lavovi očekuju da se partner trudi oko njih, a sami neće ni prstom mrdnuti.

Ovnovima je mozak na desetoj strain, Lavovi očekuju da se partner trudi oko njih, a sami neće ni prstom mrdnuti.

OVAN

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam teško pada. Mozak vam je na desetoj strani i biće vam potrebna organizovanost da sve privedete kraju. Stoji nezadovoljstvo emotivnim životom.

BIK

Svesni ste da ste postigli zadovoljavajuće rezultate po nekim pitanjima ali vam se I dalje čini da je “ono pravo” daleko od vas. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom. Dan je u emotivnom smislu odličan I predstoji vam romantičan kontakt sa partnerom.

BLIZANCI

Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste…a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek.

RAK

Iako ste sigurni da ste odradili sve ono što je bilo u vašoj moći, ipak ste zabrinuti kako će se na dalje odvijati neke bitne poslovne situacije. Plašite se da se nešto ne dogodi u poslednjem trenutku. Previše očekujete od komunikacije sa jednom osobom.

LAV

Vi ste se u poslednjem trenutku setili da neke stvari niste uradili. Ili vam je pak neko skrenuo pažnju na vaš propust. Šta god da je, sledi vam par sati ispunjenih žurbom I nervozom. Očekujete da se partner trudi oko vas, a vi nećete ni prstom da mrdnete.

DEVICA

Kao da se sve urotilo da vas onespokoji, uspori, zablokira. Ne znate gde udarate od posla, a na kraju nekako ispada da morate ispočetka. Ni u emotivnom segmentu ne cvetaju ruže. Nikako da doprete do voljene osobe I napravite pravi dogovor.

VAGA

Vrlo su vam zasmetali postupci nekih osoba iz poslovnog okruženja, ali ste svesni da morate da održite korektne odnose. U sebi ćete se nervirati. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete provesti u okviru porodice. Zauzeti – lep dan je pred vama.

ŠKORPIJA

Ispašće da su najteže I najneprijatnije obaveze ostale za sam kraj nedelje. Iako vam nije ni do čega, morate da prionete na posao. Danas možete biti I razočarani ili zbunjeni nekim postupcima od strane osobe koja vam se dopada, čak I prijatelja.

STRELAC

Toliko će vas iscrpeti kontakti sa nekim ljudima da u pojedinim trenucima možete osećati da ste u potpunosti isceđeni. Ne nervirajte se, povucite se I odmorite, biće dana za pobedu. Teško da ćete danas imati želju da bilo gde mrdnete van kuće.

JARAC

Trudićete se da udovoljite zahtevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vreme. Budite sigurni da ovo neće biti ni malo lak zadatak. Dobar dan u emotivnom segmentu, stoji zadovoljstvo.

VODOLIJA

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Razrađujete poslednje detalje nekog plana ili projekta i u potpunosti ste fokusirani samo na to. Više vam odgovara da sada budete povučeni, slaba komunikacija sa emotivnim partnerom.

RIBE

Koliko god da je prethodnih par dana obilovalo šansama I mogućnostima za dogovore, današnji dan donosi zastoj. Nikako ne uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima, a I vi lično se osećate rasejano I konfuzno. Potrebno je da se odmorite.

Izvor: prva.rs