Prijedorski SNSD je svoje kandidate i politički program predstavio večeras u najvećem gradskom naselju Pećani. Nosilac liste SNSD-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Dragoslav Kabić poručio je da nema sumnje u dobar izborni rezultat.

-Odziv građana na našim tribinama je dobar pokazatelj da ćemo u nedjelju ostvariti pobjedu. Zahvaljujem se svim aktivistima SNSD-a koji su posjetili naše tribine. Želim da se izbori u nedjelju održe u jednoj fer atmosferi i neka pobjedi onaj koga narod odabere-rekao je Kabić.

Kandidat SNSD-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Dubravka Rađenović smatra da su kandidati ove partije pokazali da znaju i smiju da vode Republiku Srpsku.

-Dva dana pred izbore jasno je da je pobjeda SNSD-a neupitna, odnosno da su građani Prijedora kao i građani Republike Srpske prepoznali koliko je bitno očuvanje Republike Srpske u ovom momentu i koliko je presudna uloga SNSD-a u tom očuvanju. Mogu samo da pozovem građane Prijedora još jednom da u nedjelju izađu na izbore i da podrže Milorada Dodika i Željku Cvijanović jer su oni pokazali da mogu, znaju i smiju da vode Republiku Srpsku stabilnim putem-poručila je Rađenovićeva.

Prijedorski SNSD je imao oko 54 predizborne tribine u svim mjesnim zajednicama grada na Sani tokom kojih je predstavio svoje kandidate.

 

Izvor: kozarski