ПРИЈЕДОР, 3. ОКТОБРА /СРНА/ - Шеф изборног штаба СНСД-а Приједор Слободан Јавор на конференцији за новинаре.

Šef izbornog štaba SNSD-a Prijedor Slobodan Javor izjavio je da je u Prijedoru ostvarena još jedna očekivana, veličanstvena pobjeda ove stranke.

„Najvažnije je da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. Pobjeda je čista kao suza. Možemo da kažemo da je predsjednik Milorad Dodik, srpski član predsjedništva Željka Cvijanović i, ono što je navažnije, odnijeli smo pobjedu na sva četiri nivoa“, rekao je Javor novinarima u Prijedoru.

On je naveo da se iz Prijedora šalje poruka da se narod Republike Srspke, a pogotovo građani Prijedora, opredijelili za nastavak ove politike i sjajne saradnje između lokalnog i republičkog nivoa, te prepoznali politiku koju je vodio SNSD.

„Zahvaljujem se i našim koalicionim partnerima što su nam pružili podršku. To je isto bilo očekivano. Idemo dalje, sutra je novi radni dan, nastavljamo istim tempom, kao da nisu bili izbori. Iako sljedeća godina nije izborna, mi ćemo nastaviti sa radom i projektima koje smo zapoočeli“, dodao je Javor.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Dragoslav Kabić zahvalio se sugrađanima koji su u demokratskoj atmosferi ponovo pokazali svoje lice i pokazali da SNSD vodi ispravnu politiku.

„Zahvaljujem se svim našim glasačima, aktivistima, članovima koji su iznijeli ovu pobjedu, jednu veliku pobjedu, i nadam se da ćemo i u budućem periodu ostvarivati ovakve rezultate. To sigurno neće biti iz nekih razloga koji nisu adekvatni već prosto iz onog razloga kako mi radimo sve ove godine“, dodao je Kabić.

Izvor: SRNA/kozarski