Rudar Prijedor je ušao u seriju loših rezultata a ceh je platio trener Zoran Bujić. Nakon tri vezana poraza, pomenuti stručnjak je ponudio ostavku koju je uprava prijedorskog kluba prihvatila.

tojan Janjetović navodi da će ekipu u narednom duelu voditi dosadašnji pomoćnik Srđan Marjanović

-Na sastanku Upravnog odbora donijeli smo odluku da prihvatimo ostavku dosadašnjeg trenera Zorana Bujića koji je inicirao nakon tri vezana poraza. Tražio je da se razriješi dužnosti i mi smo to prihvatili. Prvu ekipu će u narednom meču da vodi Srđan Marjanović. Upravni odbor će novi sastanak da ima u ponedjeljak i nakon toga ćemo znati više detalja i ko že da vodi ekipu u nastavku sezone –rekao je Janjetović.

Marjanović je već bio u ulozi glavnog trenera i to prošle sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine kada je naslijedio Marka Tešića. Sad je situacija opet slična naslijedio je Bujića a očekuje ga premijerni duel protiv Zvijezde 09.

-Poslije teškog poraza u srijedu na domaćem terenu očekuje nas još jedno teško gostovanje treći vikend u gostima. Izuzetno jak protivnik isto ranjen kao i mi, ali odlična ekipa pokušaćemo da zbijemo redove i izvučemo maksimum i dođemo do pozitivnog rezultata. Neće biti lako, vjerujem u momke da imamo kvalitet ali moramo da promijenimo pristup- ističe Marjanović.

Na loše rezultate kluba došli su i dodatni problemi sa povredama.

-Problem posebno prave povrede golmana. Tako je protiv Slobode branio dječak od 16 godina ali to su stvari na koje ne možemo da utičemo. Ko izađe na teren mora da odigra najbolje što može – dodao je Marjanović.

Izvor: Srpskainfo