Ženski fudbalski klub “Sloga” prvu takmičarsku sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske otvorio je sa dvije pobjede. Sa 3:1 djevojke “Sloge” slavile su u Rogatici protiv “Mladosti”, dok su na domaćem terenu savladale BSK “Spartak” iz Banjaluke sa 1:0. Trenutno, prve na tabeli, fudbalerke “Sloge” kažu da im uspješan početak sezone daje snagu i motiv za dalje, a naredni protivnik im je “Sloga” iz Srpca.

Četiri igračice iz Sanskog Mosta, Banjaluke i Gradiške pojačale su ekipu “Sloge” koja je, sudeći po rezultatima, prvi favorit za osvajanje Prve lige Republike Srpske. Iako je osnovan prije godinu dana, Ženski fudbalski klub “Sloga” broji oko 50 članica. Marljivo rade i treniraju, a dobar rezultat je tu, jer kako vole da kažu, djevojke ostavljaju srce na terenu.

Kako bi opstale u takmičarskoj sezoni, pored dobrih rezultata, biće potrebna i veća finansijska sredstva. U ovom klubu ističu da će se za pomoć obratiti i Gradskoj upravi. Ovim djevojkama možete pomoći i vi kupovinom članske karte, baš kao što je to učinila i naša medijska kuća, koja je od prije nekoliko dana podrška Ženskom fudbalskom klubu “Sloga”.

Izvor: kozarski