Saznajte šta vam zvezde predviđaju ove subote.

OVAN

Naglašeno ste impulsivni i ishitreni i lako će biti napraviti veće greške i propuste. Ne treba vam kritika od strane kolega ili saradnika. Nezadovoljstvo u emotivnom delu. Nikako ne uspevate da ostvarite korektan odnos sa voljenom osobom.

BIK

Danas razmišljate na koji način da rešite pitanja koja vas opterećuju. Velika obuzetost obavezama i verovatno ćete kraj radnog dana dočekati iscrpljeni. Sa voljenom osobom ste na distanci – nikako ne uspevate da ostvarite korektnu komunikaciju.

BLIZANCI

Danas ste sami sebi teški. Nešto ste nesigurni, pa su vaše reakcije preterane i nepotrebne. Ne gledajte crno na dešavanja oko sebe, ovaj dan će doći i proći a vi ćete već u večernjim satima biti u mnogo boljem raspoloženju. Izađite negde sa prijateljima.

RAK

Jako se brinete zbog papira ili informacija koje očekujete. Nemate razloga za zabrinutost, i sami ćete videti da ćete dobiti ono što vam je potrebno. Vrlo dobro raspoloženje u odnosu sa ljudima koje upoznajete. Veče iskoristite za izlazak i provod.

LAV

Stavljeni ste pred veće odluke, a ne osećate se dovoljno fokusirani da biste mogli o svemu da razmislite na pravi način.Što više razmišljate, sve više ćete se upetljavati. Presecite i odlučite. U emotivnom segmentu – nova poznanstva i kontakti.

DEVICA

Niste planirali da radite. Ili niste očekivali da ćete biti zatrpani ovolikom količinom posla. Da ste raspoloženi – niste. Zato ćete gledati da što pre završite ono što je najneophodnije i da pobegnete sa posla. Imate vi prečih dešavanja..

VAGA

Ništa u ovom trenutku ne zavisi od vas, već od kolega ili saradnika, a oni se razvlače bez potrebe. I bez ikakve mere. Tiho ćete besneti u sebi. U odnosu sa voljenom osobom bićete promenljivog raspoloženja. Red strasti, red bespotrebnih rasprava.

ŠKORPIJA

Rešili ste da ćutite i radite. A o čemu razmišljate – to samo vi znate. Definitivno je sigurno da nekim situacijama niste zadovoljni, ali shvatate da sada nema nikakvog smisla da se bunite. Emotivni deo funkcioniše, ali više u večernjim satima.

STRELAC

Verovatno je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste nešto što ste morali da odradite smetnuli sa uma. Pitanje je i da li sada možete ispraviti ovu situaciju. Ćutaćete i nadati se da niste napravili problem. Veliki emotivni pad u drugom delu dana.

JARAC

Dosta obaveza vam je danas natovareno i osećate veliki pritisak. Ipak, imate snage i entuzijazma da na mišiće gurate sve situacije. Drugi deo dana je odličan za kontakte sa prijateljima, ali i za nova poznanstva i to naročito u večernjim satima.

VODOLIJA

Dan kada biste trebali da budete u pokretu, i da se posvetite svemu onome što niste mogli u prethodnom periodu. Odlično za dogovore. Mogućnost susreta sa osobom koju tek pokušavate da osvojite. Imaćete odličnu komunikaciju sa njom.

RIBE

Potrudićete se da sve obaveze završite u prvom delu dana. Rešili ste da ostatak dana ipak posvetite sebi, ali i nekim ljudima koje želite da vidite. Danas je dobar momenat da se vidite sa prijateljima i u njihovom društvu rasteretite i opustite.

Izvor: prva.rs