Nakon što je u javnost procurila prepiska iz Viber grupe GrO PDP-a Banjaluka, krenulo je masovno gašenje i isključivanje iz tih grupa.

Internet tim PDP-a noćas je imao pune ruke posla, trebalo je ugasiti na desetine grupa a pritom pronaći krtice u vlastitim redovima.

Sve je počelo objavljivanjem viber poruke iz grupe Gradski odbor Banjaluka koju je napisala Smiljana Babić Moravac, odbornik PDP-a i lični advokat Draška Stanivukovića.

Ona je potvrdila dirketni uticaj PDP-a na pojedine članove CIK-a BiH, osnovnu ideju ove partije da se cilj da se ponovo izbori a još se i zahvalila članu CIK-a Jovi Kalabi na dobro odrađenom poslu.

Najgoire od svega potvrdila je da je Jovan Kalaba član PDP-a.

Nakon toga iz PDP-a su pokušali osporiti autetičnost poruke i još se više ukopali jer je Smiljana Babić Moravac potvrdila da je napisala takvu poruku.

Nakon toga uslijedila je panika i masovno gašenje viber grupa PDP-a.

Iz „sporne“ grupe uklonjen je i gradonačelnik Banjaluke i predsjednik GrO PDP-a , Draško Stanivuković koji je juče cijeli dan, vjerovatno gledao kako mu se izmiče tlo pod nogama i kako saradnici u pokušaju da se „iščupaju“ tonu sve dublje u vlastite laži.

Iz PDP-a i dalje pokušavaju tvrditi da Jovan Kalaba nije njihov član..

autor:faktormagzin, foto i video:faktormagzin/RTRS