Jelena, lažu te, vidiš da si izgubila. Jasno mi je, gospodo iz opozicije, da morate održavati priču koju ste počeli jos od proglašenja „pobjede“ i slavlja na trgu, ali mi nije jasno da možete misliti da je narod Srpske toliko naivan i da imate spremnosti da ga uvlačite u svoje spletke i igrarije.

Poručio je ovo odbornik u Skupštini Grada Banjaluka Srđan Amidžić i upitao „gdje je brutalna krađa o kojoj ste govorili?“.

„Gdje je kriminal o kojem govorite neistine danima? Gdje je granica? Barem biste Vi koleginice (kandidat za predsjednika Srpske Jelena) Trivić trebali da podučite ostale ljude iz opozicije šta je statistička greška, šta je 1 odsto od ukupnog broja ili vam je bavljenje politikom zasjenilo sve ono sto smo naučili u školi i šta učimo svoje studente. Sada govorite da su neustavni izbori. Čekamo da vidimo šta je naredna scena u vašem igrokazu, možda krivične prijave protiv svih nas koji nismo glasali za vas“, rekao je Amidžić.

„Molim Vas da oslobodite ovaj narod svojih igrarija pa da idemo da radimo. Na ovaj način koleginice Trivić pravite podjele među ljudima i kod nas koji mislimo drugačije budite razočarenje i ljutnju. Svojim insistiranje na neistinama, nama koji smo većina u ovom društvu uzimate pravo da imamo svoj stav i mišljenje. Kažu da to nije demokratija i pravednost, a ako niste saglasni možemo zajedno obnoviti gradivo“, zaključio je on.

Izvor: ATV/faktormagazin