Škorpije bi danas preko prijatelja mogle da upoznaju osobu koja će ih jako zainteresovati.

OVAN

Vrlo odgovorno i pažljivo ćete se postaviti prema tekućim obavezama. Svesni ste da vas čeka mnogo toga što morate završiti, i želite da to obavite na najbolji način. Odlični momenti za kontakt sa suprotnim polom. U postojećim vezama sklad.

BIK

Ovaj vam dan donosi praktičan i odmeren pristup svim obavezama. Lakše ćete izaći na kraj sa nekim situacijama nego što to mislite. Večernji sati su idealni za kontakt sa voljenom osobom, ali i za prijatne momente u porodičnom krugu.

BLIZANCI

Sa nekim bitnim stvarima ste završili i moći ćete da priteknete u pomoć i kolegama. Bićete na usluzi onima sa kojima ste poslovno vezani. I u emotivnom segmentu stoji veliki trud i posvećenost prema voljenoj osobi. Mogući su sitni znaci pažnje.

RAK

Neke okolnosti vam možda i ne prijaju, ali se trudite da se to na vama ne vidi. Istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vreme za pravu, konkretnu akciju. Postoji neka forma sumnje prema voljenoj osobi, ali se trudite da to ne pokazujete previše.

LAV

Odličan je dan da procenite ljude sa kojima dolazite u kontakt, ali i svoju trenutnu poslovnu situaciju. Mnogo lakše ćete moći da odredite kakvi bi vaši potezi na dalje trebali da budu. Jedna osoba na sve načine pokušava da privuče vašu pažnju.

DEVICA

Bojite se da bi vam jedan dogovor mogao iskliznuti iz ruku u poslednjem momentu. Nemate razloga za bojazan, napravili ste odličan temelj za dešavanja na dalje. Planovi sa voljenom osobom su veliki, ali ćete morati da se potrudite da ih i ostvarite.

VAGA

Stoji blaga neodlučnost i nesigurnost šta da uradite po nekim, vama jako važnim pitanjima. Bolje ćete razmišljati i funkcionisati od podneva pa na dalje. Voljena osoba je zaboravila na obećanje koje vam je dala, ali ne iz nemara već iz okupiranosti obavezama.

ŠKORPIJA

Definitivno ste naporni i za svoju okolinu, ali i za sebe. No, ne može se poreći da ste jako poslovno angažovani. Odlična komunikacija sa voljenom osobom. Mogućnost da preko prijatelja upoznate nekog ko će vas jako zainteresovati.

STRELAC

Jako ste poslovno angažovani, žurite da završite sa nekim obavezama, ali vam stalno vreme izmiče iz ruku. Savet za vas je – polako. Pravi momenat da sa voljenom osobom ili izađete ili odete na neko okupljanje sa zajedničkim prijateljima.

JARAC

Vaša energija je u potpunosti usklađena. Vrlo dobro znate šta je potrebno da završite, a znate i način da to obavite što pre, naravno – besprekorno. Osećate priliv zainteresovanosti, ali i želje prema jednoj osobi koja je od nedavno u vašoj blizini.

VODOLIJA

Imate veliku podršku kolege ili bitnog saradnika. Raspitajte se o stvarima koje vas interesuju jer možete dobiti prave informacije. Komunikacija sa nekim ko vas jako privlači ispunjava vas dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom.

RIBE

Ne ustručavajte se danas od kompromisa. Možda vam komunikacija sa pojedincima baš i ne prija, ali potrebna je prilagodljivost da biste sve stigli da završite na vreme. Zbunjeni ste ponašanjem voljene osobe. Čini vam se da se ponaša čudno.

Izvor: prva.rs