Nakon pisanja Srpskainfo o krvavim tragovima koje su stanari pronašli u haustoru zgrade kod prijedorske tržnice, policija je utvrdila da su oni rezultat narušavanja reda i mira, odnosno tuče.

odgovoru Policijske uprave Prijedor navodi se da je policiji 16. oktobra oko 3.20 ujutro prijavljeno da je došlo do narušavanja reda i mira između dvojice Prijedorčana u ulici Akademika Jovana Raškovića.

FOTO: SRPSKAINFO
FOTO: SRPSKAINFO

Istovremeno, građani su pored krvavih tragova na zidu i betonu pronašli i čahuru, za koji policija navodi da nije povezana sa tučom.

Zanimljivo je da se policija nije oglašavala o ovom slučaju do pisanja Srpskainfo.

– Postupajući po prijavi utvrđeno je da je osoba P.K. iz Prijedora od strane nepoznate osobe zadobila tjelesne povrede, čime je počinjeno krivično djelo tjelesna povreda, o čemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Na mjestu izvršenja krivičnog djela tokom vršenja uviđaja uočeni su tragovi krvi, a utvrđeno je da tokom fizičkog sukoba nije došlo do upotrebe vatrenog oružja – navodi se u odgovoru Policijske uprave Prijedor.

Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, 18. oktobra 2022. godine identifikovan je i uhapšen L.G. iz Prijedora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio prijavljeno krivično djelo.

FOTO: SRPSKAINFO
FOTO: SRPSKAINFO

– Nakon kriminalističke obrade koja je u toku, protiv L.G. nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo – naveli su iz prijedorske policije.

Dodaju kako su na osnovu teksta i fotografija objavljenih na portalu Srpskainfo policijski službenici Policijske uprave Prijedor 17. oktobra u ulici Miloša Obrenovića u Prijedoru pronašli čahuru.

FOTO: SRPSKAINFO
FOTO: SRPSKAINFO

– Mjesto pronalaska i sama čahura koja je zatečena na udaljenosti od oko 150 metara od prvobitnog lica mjesta ne dovodi se u vezu sa prethodno opisanim događajem i tragovima krvi, niti se čahura može dovesti u vezu sa izvršenjem drugog krivičnog djela – naveli su iz PU Prijedor.

Izvor: Srpskainfo