Lider SNSD-a Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću i svim njenim članovima i simpatizerima 14 godina od osnivanja stranke, ističući da je SNS danas najsnažnija politička organizacija u modernoj Srbiji, koja je reformisala zemlju, ostvarila rezultate za ponos i od Srbije napravila lidera u regionu.

– Saradnja Republike Srpske i Srbije služi na čast i ponos našeg naroda, koji ove teške dane preživljava zajedno i složno. Vaša posvećenost i predanost učinili su od Srbije zemlju u koju smo svi zagledani, a primjerom dobro organizovane partijske strukture podigli ste ljestvicu praktičnog političkog djelovanja i rada. Vremena koja su ispred nas tražiće puno mudrosti, strpljenja i odluka koje neće biti lake ni jednostavne – istakao je Dodik.

On je ocijenio da je SNS, partija na čijem čelu je Vučić, i država koju vodi u drugom mandatu na mjestu predsjednika, njegovom ličnom umješnošću i stratetegijom spremno odgovaraju ovim zadacima i izazovima.

– Želim Vam da tako i ostane i da svoje ideje i vizije ostvarite, čuvajući srpski narod ma gdje se on nalazio, ne pitajući za cijenu, niti za lični komfor. Vama lično, takođe, želim dobro zdravlje, kao i svim članovima i simptizerima Srpske napredne stranke, kao i svim građanima Srbije. Živjela Srpska, živjela Srbija! – poručio je lider SNSD-a.

Autor: SRNA/Srpskainfo