Sukmin Garša je 27-godišnjakinja koja je zaprosila svog patnera Širaza Brara i ceo doživljaj zabeležen je kamerom mobilnog telefona. Nakon što je njihov snimak postao viralan na društvenim mrežama, Sukmin se vrlo brzo našla na meti vređanja i kritika.

Navodno, pratioci su zaključili da njen partner nije delovao srećno i da mu je bilo neprijatno što ga je zaprosila, te da ona uopšte nema samopoštovanja.

S druge strane, viralni snimak je dobio mnogo podrške od muških korisnika, ali je Sukmin ipak bila razočarana kada je osetila toliku negativnost kod žena.

“Uvek sam bila otvorena za prosidbu svog partnera. U početku sam bila prilično nervozna zbog toga. Htela sam da nađem pravi za to. Moj dečko je imao najveći osmeh na licu. Naše porodice su nam otpočetka bile podrška. Moja mama je jako ponosna”, rekla je Sukmin i dodala:

“To što ovaj potez nije učinio veliki broj ljudi, ne znači da je pogrešan. To su samo zastarele rodne uloge koje je nametnulo društvo, mi smo nova generacija i definitivno možemo da izgradimo novo društvo u kom rodne uloge ne postoje. Mojim prijateljima i porodici se to svidelo. Dobila sam malo mržnje na TikToku, ali vrlo malo u odnosu na većinu pozitivnih komentara”.

Izvor: prva.rs