Glumica Mirjana Karanović danas je saslušana zbog sumnje da je juče u 15:30 sati, u Katanićevoj ulici u Beogradu, nanijela teške tjelesne povrede Snežani S. (82), koja je zadobila frakture butne kosti, javlja Blic.

Zamjenik tužioca Prvog OJT naložio je da se protiv Mirjane Karanović redovnim putem podnese krivična prijava za krivično djelo teška tjelesna povreda.

“Danas je ispitan oštećeni, dao je izjavu povodom predmetnog događaja. Imajući u vidu da je za drugoosumnjičenim raspisana potraga i da će se po pronalasku obaviti saslušanje, neću istupati sa informacijama koje se tiču izjave oštećenog, jer odavanje takvih podataka može uticati na dalji tok postupka”, prenosi Blic.

Podsjećamo, starica S.S. (82), zadobila je teške tjelesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gdje je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović.

Navodno, Mirjana je u komšijskoj raspravi odgurnula staricu koja je pala, a usled pada zadobila teške telesne povrede koje su konstatovane od strane lekara.

Povređena baka je odmah zbrinuta na Banjici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem lečenju, prenosi nova.rs.