Džon Falkon (52) iz Njujorka kaže da ima najduži polni organ na svetu što veoma negativno utiče na njegov život.

Nosim široke ili plisirane pantalone kako bih bio neprimjetan -rekao je Džon Falkon za “Dejli mejl”. Uske modele nikada ne oblači.

Ovaj muškarac se prvi put u javnosti pojavio 1999. u HBO dokumentarcu poslie čega je počeo da radi kao voditelj (“Talkin’ Yankees Hosted”), a pojavljiavao se i kao statista u veoma gledanim serijama “Melrouz plejs”, “Sopranosi” i “Zakon i red”.

Prema njegovim riječima, dužina njegovog polnog organa je tri puta veća od prosječne odnosno iznosi više od 20 centimetara. Falkon koji je biseksualac rekao je da mu se mnogo puta dešavalo da mu žene i muškarci prilaze samo zbog njegovih intimnih delova.

Anatomija je odredila da se razlikuje, a napomenuo je da se to primjećivalo od ranog uzrasta, dok je još bio u internatu.

Džon Falkon je otkrio da ga izgled njegovog tijela sprečava da uživa u svim vrstama seksa, kao i da mu tokom intimnog čina uvek treba više vremena nego što je to uobičajeno.

Donekle i bizarna priča sadrži još jedan podatak, Falkon je napomenuo da želi da njegov polni organ bude izložen u “Icelandic Phallological” nakon njegove smrti, prenosi žena.blic.

Izvor: Srpskainfo