Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak poručio je da svi treba da poštuju odluke Centralne izborne komisije, a upravo je on bio među prvima koji ih kritikuje.

Nakon što je Republiku Srpsku nazvao “džunglom”, sada je lopticu pokušao da prebaci na SNSD govoreći da je ova stranka “namjerno napravila napetost u društvu”.

Za Crnatka očigledno nije napetost to što je njegova partija već u izbornoj noći krenula sa obmanjivanjem javnosti, ali ni stalni pritisci na CIK i prijetnje protestima pred sjedištem ove komisije.

Zaboravio je, izgleda, Crnadak da su upravo njegove stranačke kolege, a i on sam, prvi odbacili odluku CIK-a da objavi rezultate izbora za predsjednika Srpske i to nakon ponovljenog brojanja koje su baš oni “iskamčili” brojnim pritiscima na Komisiju.

On je, može se slobodno reći, poslao i najsramniju poruku odmah nakon objavljivanja da je Milorad Dodik pobjednik izbora.

Podsjećamo, Republiku Srpsku je nazvao “džunglom” i odbacio ovu odluku CIK-a, a sada govori o tome kako svi treba da poštuju odluke ove institucije.

Izvor: ATV