Glumica beogradskog Pozorišta na Terazijama Mina Lazarević dolazi u Banjaluku sa muzičko – poetskim kabareom koji će biti premijerno izveden 7. novembra u Pozorišnoj sali Obilićevo – Gradsko pozorište Jazavac sa početkom u 20 časova.

Publika će imati priliku da čuje neke od najvećih evergrin i filmskih hitova i poznate pjesme iz legendarnih serija kao što su Bolji život, Porodično blago i Srećni ljudi – sve to uz klavirsku pratnju pijaniste Aleksandra Miletića.

Mina Lazarević će sa publikom na komičan način podijeliti i neke manje poznate detalje iz privatnog i poslovnog života a specijalni gost programa je glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske Slađana Zrnić koja će takođe izvesti nekoliko pjesama.

– Poznato je da je Mina Lazarević jedna od najboljih pjevačica među glumicama a na njenom repertoaru su domaći i strani hitovi. Igrala je u brojnim predstavama a posebno zapažene uloge ostvarila je u Pozorištu na Terazijama u mjuziklima Briljantin, Svetlosti pozornice, Poljubi me Kejt, Viktor Viktorija i Inside Out. Veoma nam je drago da će kao gost večeri nastupiti naša poznata glumica Slađana Zrnić tako da ćemo na sceni imati dvije prvakinje – Pozorišta na Terazijama i Narodnog pozorišta Republike Srpske – rekli su nam u banjalučkoj agenciji Venturo koja je organizator gostovanja.

Ulaznice u prodaji na novoj biletarnici koja se nalazi sa desne strane ulaza u Pozorišnu salu Obilićevo – Gradsko pozorište Jazavac.

Radno vrijeme biletarnice je svaki dan osim nedelje od 16 do 20h.

Kabare Mine Lazarević će 6.11. biti izveden i u Pozorištu Prijedor.

Izvor: banjaluka.net