Napadi na žene širom svijeta postali su nešto što se dešava svakodnevno. Uglavnom se napadi dešavaju tokom pljačke, ali ima i onih koji svoje nedostatke žele ‘ispraviti’ napadom na slabiji pol.

Mnogo je ‘muškarčina’ koji snagu koriste protiv žena, a jednom od njih je pokušaj udarca na ulici ‘skočio na nos’ i dugo će pamtiti uzvraćeni udarac.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama krajem oktobra pokazuje svađu dvoje mladih ljudi – muškarca i žene koji na kraju završava očekivanim ishodom, fizičkim sukobom.

Nakon kraće prepirke, muškarac je krenuo u napad na djevojku koja je stajala pored zida pokušavajući izbjeći bilo kakav fizički obračun u ovom slučaju.

Da li je bio pijan ili drogiran ne zna se, ali momak je odlučio napasti djevojku i uspio joj je zadati nekoliko udaraca pesnicom.

Niko nije očekivao ono što će se naredno desiti. Ispostavilo se da je djevojka prava udaračka mašina i to je ovaj nesretnik na svojoj koži itekako osjetio.

Djevojka ga je u stilu velikih boraca podigla, zatim ga je bacila na tlo, te ga u ground and poundu brutalno isprebijala.

Najgora stvar od svega je da oni koji su snimali nisu napravili ništa da zaustave ovaj obračun jer je to njima očigledno sve bilo veoma zabavno.

Iz priloženog se da zaključiti da su momci iza kamere bili inicijatori napada njihovog prijatelja na djevojku jer su sve ispratili osmijehom i vriskom, piše “Sportsport.ba“.

Izvor: Agencije