Sukob na relaciji Draško Stanivuković – Nebojša Vukanović nakon tinjanja, počeo je i da varniči.

Nije tajna, da ovaj dvojac od početka tekuće godine nema, ama baš nikakvu komunikaciju, a i onu koju ima, ogleda se kroz svađe i prepirke.

Sve je počelo još u januaru, kada je Vukanović otvoreno rekao da Stanivukovića smatra drugoligašem, te je istakao da opozicija ne računa na njega.

Nekoliko mjeseci kasnije, ponovo je Vukanović zabio prst u oko Stanivukoviću, kada je kazao da mu zamjera sastanak sa Bjelicom na Sokocu. Tada je lider pokreta Za pravdu i red, podvukao Stanivukoviću da mu je zabio nož u leđa.

Ništa bolje nije bilo ni tokom predizborne kampanje, u kojoj je Vukanović koristio svaku priliku da napadne Stanivukovića.

Sada je, očigledno došlo do konačnog obračuna.

Tokom gostovanja u jednoj emisIji, Vukanović je izjavio da je sa Stanivukovićem bio u dobrim odnosima sve do njegovog dolaska na mjesto gradonačelnika.

On je dodao da će Stanivukovićev kraj političke karijere biti ako promijeni politički pravac.

Na sve to, reagovao je i sam Stanivuković.

„Možda kada bih rekao baš sve sto mislim možda bih zatvorio potencijalna vrata za saradnju. Ono što imam reći ću samo njemu u nadi da će ostati još prostora da radimo zajedno, da budemo saborci, da budemo prijatelji. Vukanović je poslanik i može da priča šta god hoće. Ja sam gradonačelnik i moja riječ mijenja procese“

Izvor: ATV