Najavljeni prelazak aktuelnog predsjednika Opštinskog odbora DNS Kozarska Dubica Dragana Brdara u NPS Darka Banjca, čime bi novoizabrani poslanik DNS postao prvi “papak” u novom skupštinskom sazivu, izazvao je lavinu oštrih reakcija i uvreda na Brdarev račun od strane dojučerašnjih stranačkih kolega.

Društvene mreže i viber grupe članova DNS doslovno su zatrpane porukama u kojima se Brdar naziva najpogrdnijim imenima i od njega traži da stranci vrati poslanički mandat, posebno iz razloga što je do njega došao zahvaljujući tome što ga je DNS stavio na vrh kompenzacione liste, a ne osvojenim glasovima.

 

Juče su, podsjećamo, Mladi DNS na društvene mreže postavili precrtanu fotografiju Dragana Brdara uz prateći naslov “Stop papcima”, najavljujući demonstracije pred njegovom kućom, ali i Narodnom skupštinom.

Na društvenim mrežama koje koristi lider DNS Nenad Nešić, takođe, objavljena je i pjesma sa stihovima: “Posluš’o sam zavjet moje bake stare, iz života, sine, otjeraj fukare”. Uz pjesmu ide i precrtana fotografija Dragana Brdara.

Nezvanično saznajemo da je zbog pritisaka i prijetnji, koje na društvenim mrežama trpi od ogorčenih pristalica DNS, Dragan Brdar tražio policijsku zaštitu, a iz kuće, kako tvrde naši sagovornici, od juče praktično i ne izlazi.

Izvor: Srpskainfo