Gostujući u RTS Ordinaciji, urolog i se**olog Aleksandar Milošević otvoreno je pričao o problemima sa kojim se danas susreću muškarci i žene kad je seks u pitanju.

On kaže da je pravo vrijeme za stupanje u odnose negdje oko 17. godine.

“Ne treba žuriti, tu oko 17 – 18 godina je vrijeme kada se razmišlja o tome. Ja sam danas imao pacijenta od 30 godina, on nikad nije imao djevojku, nije imao kontakt. On je masturbirao cijeli život i nije imao potrebu za djevojkom”, rekao je on i dodao:

“Nije dobro da ljudi stalno gledaju filmove za odrasle. Muškarci vide supermene preko TV i teško je doseći te ideale. Muškarci se boje da uđu u sam kontakt. Tu nastaje problem”.

Kada je riječ o veličini polnog organa mnogi muškarci će biti zadovoljni njegovim odgovorom.

“Normalan penis je 13 do 14 centimetara u erekciji. To je dovoljna veličina, ako postoji ljubav da zadovolji partnerku. A partnerkina vagina je 8 do 9 centimetara dubine, ali se razvuče do 13 ili 14 centimetara kad je uzbuđena. Ako nema ljubavi i želje, onda i mali penis može da boli. Za se*s je najvažnije da se razvije emotivna veza”, kaže urolog.

Koliko treba da traje odnos minuta i koliko puta za veče?

“Brojnost sek**alnih odnosa je individualna svar. Ako je uspješan sek**alni odnos, ako su oboje zadovoljeni, dovoljno je jedan odnos godišnje. Žena može da bude zadovoljna i da joj bude dovoljno i maženje bez orgazma. Imate 5 % žena koje nikad nisu doživjele orgazam. Tu postoje lijekovi koji rješavaju taj problem. Šta je problem? Žene nauče da žive sa tim da nemaju orgazam, i zato se i ne javljaju ljekarima”, priča ovaj stručnjak.

Koliko dugo treba da traje odnos, još jedno je pitanje čijim odgovorom bi mogli biti zadovoljni muškarci.

“Dokazalo se da je žena seksualno potencijalno mnogo jača. Za orgazam ženi treba 2,5 minuta, a muškarcu treba 4 minuta”, rekao je Milošević i dodaje:

“Dovoljno je ako su oboje zadovoljni. Predigra može da traje duže ili kraće, a sam čin može da traje samo 4 ili 5 minuta. Ako traje 20 ili 30 minuta ukupan čin penetracije – može da bude dosadno. Broj minuta ne treba da bude mjerilo”.

Izvor: Kurir/ATV