epaselect epa09293783 Serbian tennis player Novak Djokovic plays with his son Stefan following his double match with teammate Carlos Gomez-Herrera of Spain against Tomislav Brkic of Bosnia and Nikola Cacic of Serbia, at Mallorca Championships ATP 250 tennis tournament's held at Mallorca Country Club in Santa Ponca, Mallorca, Balearic islands, Spain, 22 June 2021. EPA-EFE/ATIENZA

Najbolji srpski teniser i jedan od najvećih sportista svih vremena Novak Đoković dobio je posebnu podršku na Završnom mastersu u Torinu.

jemu se priključila porodica, odnosno supruga Jelena i djeca Stefan i Tara koji su posmatrali njegov posljednji trening, ali i pronašli način za zabavu.

Dok je Tara pronašla sebi mjesto na sudijskoj stolici, Stefan je razmjenjivao udarce sa legendarnim Goranom Ivaniševićem.

Sve to je izgledalo sjajno za dečaka od osam godina i ako nastavi ovim tempom, ne bi čudilo ukoliko bude pratio stope svog oca Novaka.

Pa, neka se spreme teniska Srbija i svijet. Novak ja ranije nekoliko puta izjavio da neće određivati sinu čime će se baviti i da mu je tenis za sad samo velika zabava.

Izvor: Srpskainfo