Doskorašnji saborci, sada su ljuti neprijatelji. Konačno su pale maske i sada je potpuno jasno da je prijateljstvo Jelene Trivić i Draška Stanivukovića bilo laž i predstava za prikupljanje glasova. Čak i mnogi PDP-ovci više ne kriju da je to tako. Pitaju Jelenu Trivić šta joj se dogodilo u roku od nekoliko dana i kako je bezrezervna podrška postala izdaja?

“I da ti kažem Draško hvala ti na podršci. Zaista mi mnogo znači. Nećeš ti poslije ovih izbora biti opozvan, nego ćeš mojom pobjedom dobiti skupštinsku većinu”, pričala je Jelena Trivić.

Nekoliko dana kasnije – potpuno druga priča.

“Počeo je raditi sve kako radi SNSD što se meni ne sviđa, ja sam se od toga distancirala”, dodaje Trivićka.

Uz ovo, tu su i poruke Jelene Trivić na društvenim mrežama da je Stanivuković lažov. Ni on njoj nije ostajao dužan. Poručio je da je zahvalan na svemu što su zajedno prošli i potvrdio definitivni razlaz – ako bi me politika ikad pokušala natjerati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam sve ovo prolazio, molio bih Boga da odustanem i napustim politiku. I to je još jedan dokaz da je njihova ”borba” bila laž. A nekad je ovako govorio.

“Jelena, vidiš kako pričam ovdje, vidiš kako govorim. E, ne bi toga bilo da nije bilo tebe”, govorio je Draško Stanivuković.

I nije rat samo sa Trivićkom već i Nebojšom Vukanovićem. On danima upire prst u Stanivukovića govoreći da koketira sa režimom. Gostujući sinoć na jednoj sarajevskoj televiziji, samo je potvrdio kakav je, ustvari, raspad u opoziciji.

S obzirom na to šta se sve dešava u toj stranci nakon izbora, mnogi kažu da bi bilo najbolje da je napuste svi.

Izvor: ATV