Danas će u Republici Srpskoj biti pretežno oblačno, hladnije i uglavnom suvo vrijeme.

veče i tokom noći slaba kiša, u višim predjelima ponegdje slab snijeg. Vjetar slab sjeverni ili promjenjiv, prognoza je vremena Hidrometeorološkog zavoda RS.

Maksimalna temperatura vazduha od 3 do 8, na jugu do 13, a u višim predjelima od 1 stepen Celzijusa.

Sutra pretežno oblačno, još malo hladnije vrijeme uz slabu i povremenu kišu. U višim predjelima ponegdje slab snijeg. Na jugu sa više sunčanih perioda. Vjetar slab sjeverni ili promjenjiv.

Minimalna temperatura vazduha od 1 do 6, u višim predjelima od -3 stepena. Maksimalna temperatura od 3 do 7, na jugu do 12, a u višim predjelima od 0 stepeni.

Prvog dana naredne sedmice jutro hladnije uz slab mraz i umjereno oblačno. Tokom dana promjenjivo do pretežno oblačno uz sunčane periode. Na jugu sunčanije i postepeno toplije.

Minimalna temperatura od -2 do 2, na jugu do 5, a u višim predjelima od -6 stepeni. Maksimalna temperatura od 3 do 8, na jugu do 12, a u višim predjelima od 0 stepeni.

U utorak jutro oblačno i hladno, uz slab mraz. Tokom dana oblačno i hladno, ponegdje u višim krajevima je moguće povremeno provejavanje snijega, a u prizemlju slaba kiša.

Minimalna temperatura od -3 do 3, na jugu do 5, u višim predjelima od -5 stepeni. Maksimalna temperatura od 3 do 7, na jugu do 11, a u višim predjelima od 0 stepeni.

Autor: SRNA/Srpskainfo